Bijgewerkt: 2 oktober 2022

'Stoplicht' voor iedereen in het Amstelveens Poppentheater!

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
05-12-2013

Op zaterdag 14 december 2013 om 14.30 uur brengen Bram Wiersma en Monique Smeets de voorstelling 'Stoplicht' voor iedereen vanaf 2 jaar die van gekke effecten met lichtjes houdt in het Amstelveens Poppentheater.

stoplicht Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)Een wit lichtmannetje maakt een reis over de hele wereld, en door de ruimte, overal waar maar lichten zijn. Maar niemand is zoals hij. Tot hij bij het stoplicht komt, en daar ziet hij het rode stoplichtmannetje…Met een combinatie van high- en lowtech presenteert het duo Wiersma & Smeets een spetterend theaterlab vol lachende lichtjes waarin ze met glazen bonbonschalen, spiegels en tal van andere huis-, tuin- en keukenvoorwerpen de meest wonderlijke figuren projecteren.

‘Klikklak’

Op zondag 15 december 2013 om 14.30 uur brengt De Lichtbende de voorstelling ‘Klikklak’ voor iedereen vanaf 4 jaar. KlikKlak neemt je mee in een magische wereld van minuscule objecten en spullen die uitvergroot tot leven komen. Op plastic flessen balanceren kleine wezentjes. De flessen veranderen in vissen, octopussen en kwallen.De lichtbron wordt een zingend oog, een trein rijdt door een tunnellicht, je ziet dansende figuurtjes van knopen en draden, of een maan met lichtvlinders verdwijnen…Een beeldconcert vol kleur, spanning en vrolijkheid. Toegangsprijs voor beide voorstellingen: € 8,00. Reserveren kan telefonisch via 020-6450439 of via www.Amstelveenspoppentheater.nl Amstelveens Poppentheater Wolfert van Borsselenweg 85a 1181 PH AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.