Bijgewerkt: 27 mei 2024

Stichting Topsport Amstelveen stelt topsportmanager en assistent aan

Nieuws -> Sport

Bron: Gemeente Amstelveen
24-03-2009

Met de komst van Gerard Braam als topsportmanager en Agnes Brunninkhuis (voormalig topvolleybalster) als assistent manager is de formatie van de Stichting Topsport Amstelveen (STAV) compleet. Gesteund door Dirk Landsaat, directeur van de Stichting kan de STAV nu voluit aan de slag.

Landsaat  Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Dirk Landsaat, directeur van de Stichting Topsport Amstelveen, hier op een archiefbeeld


Dirk Landsaat: ‘We zijn blij met de komst van Gerard en Agnes’. Agnes heeft zelf jarenlang op het hoogste nationale en internationale niveau volleybal gespeeld en weet dus precies wat topsport inhoud. Zij is bekend met de topsportwereld, is momenteel nog teammanager van Dames 1 van AMVJ en kent de wensen en behoeften van topsporters en topsportverenigingen van heel dichtbij.

Dit geldt ook voor Gerard Braam, die in zijn hoofdzakelijk commercieel en marketing georiënteerde carrière als commercieel directeur topsportervaring heeft opgedaan bij een betaald voetbalorganisatie op eredivisie niveau. Het afgelopen jaar heeft hij zich als kwartiermaker voor de STAV al volop bewezen:vooral dankzij hem zijn we er in geslaagd een scala aan founders en voldoende financiën voor de STAV binnen te halen’.

De komende maanden gaat de STAV het topsportbeleid verder handen en voeten geven. Zo richt zij zich vanuit de Amstelveense breedtesport op talentontdekking, talentontwikkeling en talentbehoud. Ook gaat zij sportverenigingen “met topsportambitie” een breed scala aan faciliteiten bieden.

Daarnaast wil zij het (financieel) draagvlak vanuit het bedrijfsleven nog verder verstevigen. Tenslotte wil de STAV een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en realisatie van een passende topsportaccommodatie voor Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.