Bijgewerkt: 20 mei 2024

Stemmen op je favoriete voetbalclub

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Weekblad
24-11-2011

Alle voetbalclubs in Amstelveen zijn genomineerd voor ꞌDe Voetbalclub van het Jaar Verkiezing 2011ꞌ. Hierbij draait het om de waardering van de leden en supporters. Een kleine club maakt daardoor evenveel kans als een grote.

Iedereen kan via www.voet-balclubvanhetjaar.nl  een stem uitbrengen op een voetbalclub uit Amstelveen. Daarmee komt men direct in aanmerking voor één van de vier verzorgde reizen naar een wedstrijd in de Premier League en een iPad2.

voetbal  Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2011)

Alle voetbalclubs in Amstelveen zijn genomineerd voor de 'Voetbalclub van het Jaar Verkiezing 2011'


De stemmers kunnen clubs beoordelen op sfeer, accommodatie, bestuur/organisatie en spelopvatting. Op alle clubs kan worden gestemd. Er wordt uitgegaan van drie categorieën: Amateurclubs, Topklassers en Betaald Voetbal Organisaties. De Amstelveense kandidaten dingen ook mee naar de Provincie Award.

Voor voetbalclubs is het de kunst om zoveel mogelijk stemmen te verkrijgen. De clubs die dat op de meest originele, ludieke en effectieve manier doen, worden beloond met een Bronzen Voetbalclub Award (en de bijbehorende publiciteit). Stemmen is mogelijk tot en met 22 december. Amateurclubs hebben minimaal 100 stemmen nodig om een Voetbalclub Award te kunnen winnen, Topklassers 200 stemmen en profclubs 500 stemmen.

Voor iedere stem keren de sponsors van deze verkiezing 0,05 euro uit aan een goed doel. De keus bestaat uit drie bestemmingen: de Johan Cruyff Foundation, stichting Spieren voor Spieren en de Dirk Kuyt Foundation.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.