Bijgewerkt: 28 september 2022

Stel je vragen aan D66 kamerleden op de markt

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
27-08-2012

Vrijdag 31 augustus 2012 zal het landelijk campagneteam van D66 aanwezig zijn op de weekmarkt in Amstelveen. Een aantal kamerleden en kandidaat-kamerleden zal tussen 11:00 en 12:00 over het Stadsplein lopen om met de Amstelveense inwoners te praten over de uitdagingen waar Nederland voor staat. Ook zal er een mogelijkheid zijn hen vragen te stellen over de verkiezingsthema’s.

markt Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De weekmarkt in Amstelveen


D66 wil vooruit. Er is verzuimd het dak te repareren toen de zon nog scheen. Economie, onderwijs, zorg en eigen verantwoordelijkheid zijn toe aan grondig onderhoud. Gezonde overheidsfinanciën zijn daarvoor de basis. Niet meer uitgeven dan er binnenkomt. Zo moet het thuis, zo moet het bij de overheid. Op deze manier schuiven we geen schuld door naar onze kinderen en kleinkinderen.

D66 heeft een duidelijke visie over al deze onderwerpen en gaat vrijdag 31 augustus de Amstelveners ervan overtuigen dat Nederland toe is aan de hervormingsagenda van D66.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.