Bijgewerkt: 27 februari 2024

Startsein voor de sloop van wijkcentrum Westend

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
19-02-2015

Woensdag 18 februari 2015 heeft wethouder Maaike Veeningen (D66) wethouder Economische Zaken het officiële startsein gegeven voor de sloop van het wijkcentrum Westend. Zij deed dit door samen met vrijwilligers en de beheerders van het wijkcentrum en vertegenwoordigers van de bewoners initiatief groep (big) de deuren van de voormalige hoofdentree omver te duwen.

Foto Amstelveen
(Foto Anko Stoffels - 2015)

Vrijwilligers en de beheerders van wijkcentrum Westend gaan met een stormram de deuren van de voormalige hoofdentree omver te duwen


De sloop maakt deel uit van de herontwikkeling van winkelcentrum Westwijk. Hierin wordt samengewerkt met eigenaar Delta Lloyd. De gemeente bouwt een nieuw wijkcentrum en knapt het openbare gebied op. Op de plek van het oude wijkcentrum komt een tweede supermarkt met erboven 20 appartementen. De sloopwerkzaamheden duren tot medio april. In mei start de bouw van het nieuwe wijkcentrum, dat volgens planning eind 2015 gereed is.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.