Bijgewerkt: 25 juli 2024

Start bouwwerkzaamheden woningen van Elsenbuiten

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
25-09-2012

Deze week (39-2012) starten heiwerkzaamheden voor de bouw van het nieuwbouwplan Elsenbuiten. Dit gebied ligt in het Noordoosten van Amstelveen tussen de Piet de Winterlaan en de Frits Mullerlaan. In totaal worden 44 woningen gebouwd in Elsenbuiten. De eerste fase start met de bouw van 25 woningen. Als deze woningen zijn verkocht, begint de verkoop van de overige 19 woningen.


Grotere kaart weergeven De locatie van de toekomstige Elsenbuiten tussen de Piet de Winterlaan en de Frits Mullerlaan in Amstelveen

In Elsenbuiten kunnen kopers kiezen uit vijf verschillende, kwalitatief hoogstaande woningen. De woningtypen bestaan uit vrijstaande woningen en twee-onder-één kapwoningen. De prijzen van de nieuwbouwwoningen variëren van ca. € 650.000 tot € 1.000.000,- vrij op naam.

Elsebuiten Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2012)

Een afbeelding van een 2-onder-1- kap woning, type Magnolia op Elsenbuiten


Officiële start

Maandag 15 oktober 2012 is de officiële start van het bouwproject Elsenbuiten. Bij deze feestelijke gebeurtenis zijn toekomstige bewoners van Elsebuiten en wethouder John Levie (Ruimtelijke Ordening) aanwezig. Tijdens de officiële start zijn ook bouwbedrijf Trebbe en projectontwikkelaar Bouwfonds Ontwikkeling vertegenwoordigd. Heeft u vragen over het plan Elsenbuiten? Kijk dan voor meer informatie op Elsenbuiten (Bankras Kostverloren 2) of kijk op www.elsenbuiten.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.