Bijgewerkt: 22 september 2023

Stadspleinfestival 2010 met culturele parade

Nieuws -> P60

Bron: P60
24-06-2010

Op zaterdag 18 september 2010 vanaf 12.00 uur barst het nieuwe culturele seizoen 2010-2011 los met een culturele parade op het Stadspleinfestival. Op meer dan tien podia buiten en binnen is van alles te doen.

In de Dome tent zijn o.a. optredens van DJ Soulex en Nico Dijkshoorn. In de schouwburg is het hele weekend kunst & kids. In de skytent wordt de culturele parade om 12.00 uur geopend door wethouder cultuur John Levie waarna daar optredens zijn van Lolly pop (dans), Romeo & Julia (musical), popkoor en bigband Amstelveen. Geef jezelf een persoonlijk concert van 1 minuut bij concert des levens of laat je meeslepen in het theater van Mama Roux.

Festival Amstelveen
(Foto P60 - 2010)

De flyer van het Stadspleinfestival 2010


In de cultuurbus zijn de gehele dag optredens van amateurgroepen en in de Classic Expres kun je meedoen met een klassiek orkest. Laat je verrassen door het –rondreizend theater- van Claire de Lune, Johnny & Sybill en Princesse de la PinO.

Voor P60 is de culturele informatiemarkt te vinden en in P60 zijn ’s middags twee uitvoeringen van het EU jongerenproject ‘Water sinking cities’. In het P60 café zendt RTV Amstelveen live uit. In de bibliotheek is een boekenmarkt en in het Cobra museum is een spel met een masker. Verder zijn ook de muziekschool en de Volksuniversiteit geopend. De poppenacts op het plein zijn aangeleverd door het Poppentheater.

Hans Dulfer en gasten sluiten ’s avonds in P60 de culturele parade af. Voor alle informatie kunt u terecht op de site van het Stadspleinfestival. Winkelen kunt u tussendoor in het Stadshart en voor eten en drinken op en rond het plein zorgt de horeca Stadsplein.

Het Stadspleinfestival zet cultuur op de kaart.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.