Bijgewerkt: 30 september 2023

Stadshart Amstelveen verwelkomt Sint en Piet op 13 november 2021

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
09-11-2021

Stadshart Amstelveen staat de komende periode in het teken van Sinterklaas. Op zaterdag 13 november komt de Sint samen met zijn pieten aan in Stadshart Amstelveen. Vanaf die dag is het mogelijk om het Sinterklaas Selfiehuis te bezoeken.

Het Sinterklaas Selfiehuis is een interactief selfieparadijs met verschillende gethematiseerde plekken, waar men naar hartenlust foto’s kan maken. Daarnaast zijn er op woensdag en zaterdag regelmatig verrassingsbezoeken van pieten waarmee een foto gemaakt kan worden. Onder de leukste ingestuurde foto met #stadshartamstlvn wordt een giftcard van € 100,- verloot.

De winnaar van de prijs wordt op 6 december bekendgemaakt. Het Sinterklaas Selfiehuis is te bezoeken van 13 november t/m 5 december 2021 en is iedere woensdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur geopend. De ingang is op Rembrandtweg 6 (naast entree 3 en Le Pain Quotidien) en toegang is gratis. Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl

Foto Amstelveen
(Foto Stadshart Amstelveen - 2020)

Stadshart Amstelveen staat de komende periode in het teken van Sinterklaas. Op zaterdag 13 november 2021 komt de Sint samen met zijn pieten aan in Stadshart Amstelveen. Vanaf die dag is het mogelijk om het Sinterklaas Selfiehuis te bezoeken


Sintfestiviteiten in Stadshart Amstelveen. In het Sinterklaas Selfiehuis kunnen kinderen zien hoe de werkkamer van Sinterklaas eruit ziet. Daarnaast kunnen ze zelf plaatsnemen achter het bureau om een brief of tekening te maken voor in het grote boek van Sinterklaas. Foto’s kunnen onder andere gemaakt worden bij de levensgrote pepernotenletters of in het pepernotenwinkeltje. Voor een heuse pietenbeleving kunnen de kinderen op het dak een cadeau in de schoorsteen stoppen. Voor de allerkleinsten is er een magneetwand waar Sint of Piet aangekleed kunnen worden. Gedurende de gehele Sintperiode is de kindertrein omgetoverd tot Pietentrein. Deze rijdt op zaterdag en zondag door het winkelcentrum. 

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan meer dan 150 winkels en restaurants, zoals de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD en Costes. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een Vershart te vinden. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open met jaarlijks 10 miljoen bezoekers. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl , www.facebook.com/StadshartAmstelveen  en via www.instagram.com/stadshartamstlvnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.