Bijgewerkt: 6 december 2023

Stadshart Amstelveen in kerstsferen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
08-12-2008

Stadshart Amstelveen is geheel gehuld in kerstsferen. Vanaf aankomend weekend zijn er diverse kerstactiviteiten voor jong en oud.

Verschillende muzikanten brengen de mooiste kerstliederen ten gehore. Zo is het Kerstkoor ‘Challenge’ ook dit jaar weer op het Stadshart. Prachtig geklede kerstmissen lopen door het centrum om de kerstvreugde te verspreiden en delen kerstkransjes uit. Een kerstman op stelten steelt koopzondag 14 december 2008 de show. Een prachtige sneeuwvrouw vergezelt het winkelend publiek met de mooiste kerstliederen. Woensdag 17 december is de Kerstman in het Binnenhof en kan iedereen met hem op de foto.

U heeft volop tijd om uw kerstinkopen te doen in Stadshart Amstelveen. Want in december zijn de winkels iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. En de gehele maand december zijn de winkels op zaterdag open tot 17.30 uur.

IJsliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen op de ijsbaan. Deze is iedere werkdag vanaf 13.00 uur geopend. In het weekend en de kerstvakantie is de ijsbaan al vanaf 10.00 uur geopend. Schaatsen kan men huren voor € 2,50 en de entree bedraagt ook € 2,50. Bij de gezellige koek-en-zopie tent kan men even opwarmen of het winterse spel aanschouwen!

Zie voor meer informatie over alle activiteiten in het Stadshart www.stadshartamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.