Bijgewerkt: 3 maart 2024

Stadshart Amstelveen in de race voor beste marketingcampagne

Nieuws -> Stadshart

Bron: Gemeente Amstelveen
05-04-2012

Op donderdag 5 april strijden vier winkelcentra voor de titel 'beste marketingcampagne van 2012'. Het Stadshart is genomineerd als één van de vier finalisten voor de NRW Marketingprijs 2012.

Wethouder Jan-Willem Groot (CDA) van economische zaken bracht 4 april een bezoek aan het Stadshart en wenste de directie van Unibail-Rodamco, eigenaar van het winkelcentrum, veel succes toe met de finale.

“Ik ben uitermate trots, dat het Stadshart in deze landelijke finale staat. Het winkelcentrum beschikt over een hoogwaardig winkelareaal, biedt een breed aanbod aan winkels, en heeft al jaren een goede reputatie op het gebied van sfeer en uitstraling.

stadshart  Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2012)

Vlnr.: Ben Verheijen (Unibail-Rodamco), wethouder Jan-Willem Groot van economische zaken en de heer John van Haaren (Unibail-Rodamco) ten midden van artiesten van Cirque du Soleil


Het Stadshart trekt een breed publiek van heinde en ver. Daarnaast zorgt het winkelcentrum voor veel werkgelegenheid en zet steeds meer in op duurzaamheid. Kortom een waardevolle partner in onze gemeente,” aldus wethouder Groot.

Het Stadshart is sponsor van het “Cirque du Soleil” en besteedt in deze periode veel aandacht aan dit evenement met parades en diverse acts. Verder organiseert het Stadshart regelmatig andere publieksactiviteiten en sponsort mee in gezamenlijke evenementen zoals het Japan Festival dat op 9 en 10 juni 2012 op het Stadsplein wordt gehouden. Kijk voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.