Bijgewerkt: 26 mei 2024

Sportprogramma week 22-23

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
31-05-2007

• Een wielerwedstrijd rond de Ouderkerkerplas staat vrijdag 1 juni 2007 op het programma van het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK). Ongeveer 75 wielrenners rijden om de prijzen.

• Bij sportschool Buenting kan men deze zomer inline-skatelessen volgen onder leiding van instructrice Carrol Buenting. Veiligheid staat centraal in de cursus. Meer informatie via www.buenting.nl of 020 6414729.

• Zwembad De Meerkamp doet van maandag 25 tot en met vrijdag 29 juni mee aan de nationale zwem vierdaagse. Een deelnemerskaart, waarbij dagelijk gezwommen kan worden kost acht euro en is te verkijgen aan de kassa van De Meerkamp aan de Van der Hooplaan. Meer informatie: www.meerkamp.nl of tel. 020 347 34 56.

• In het Amsterdamse Bos geeft 'Amsterdam Sportief ' zaterdag 2 juni een cursus Nordic Walking. Meer informatie: www.amsterdamsportief.nl of tel. 020 697 46 33.

• Zondag 3 juni zal op de hockeyvelden van de MHC Amstelveen voor de achtste keer het Ferdinand van Ingen Schenau Toernooi worden gehouden. Een feestelijk toernooi met diversen muzikale en verrassende onderbrekingen. Naast Amstelveen komt onder andere een team van Myra in dit mixed trimhockey (35+ers met minder/latere hockeyervaring) toernooi in het veld.

•De brandweer van Amstelveen heeft onlangs een provinciale brandweerwedstrijd in Muiden gewonnen. Aan deze wedstrijd namen twaalf ploegen deel. Deze ploegen kregen allemaal dezelfde opdracht: hetblussen van een brand in een kerkgebouw waar nog twee mensen binnen zouden zijn. Amstelveen speelt de gewestelijke wedstrijd op 9 juni op Marken.

De winnende ploeg bestaat uit chauffeur Joost Boogerd, aanvalsploeg Aalt Pulen Jaap Osterop, waterploegRaymond Wiegman enWernald Anker en bevelvoerder Rob Jansen.

• Korfbalvereniging KVA houdt zaterdag 23 juni het officieuze Nederlandse Prikkampioenschap. Het betreft-de, 25ste editie van het altijd drukbezochte toernooi.

• In sporthal De Bindelwijk in Ouderkerk aan de Amstel wordt zaterdag 9 juni het Dick van Barneveld Panna Tournament gehouden. Na afloop is er een groot feest met zangers Peter Beense en Hazes-imitator Rene van Beeten.

• Op sportprak Escapade wordt zaterdag 2 juni het in de reclamewereld wereldberoemde 'Lieverdjestoernooi' gehouden. Personeel van media- en reclamebureau’s strijden, als het goed is op lieve manier, om de prijzen.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.