Bijgewerkt: 18 mei 2024

Sportnieuws week 11-2009

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
13-03-2009

LANDSTITELSTRIJD VAN ZIJDERVELD

In de Duinwijckhal in Haarlem strijdt badmintonvereniging Van Zijderveld zondag 15 maart 2009 om de landstitel tegen Duinwijck. Van Zijderveld won twee keer eerder in de NBB-historie de nationale titel.


SELINGER PRAAT OVER TOEKOMST

Coach Avital Selinger van Dela/Martinus is in gesprek met de volleybalbond over een mogelijk bondscoachschap, zo meldde RTV Noord-Holland afgelopen week. Omdat beide trainersfuncties niet combineerbaar zijn, zou dat het vertrek betekenen van Selinger bij Martinus.


KEES SCHREUDER KAMPIOEN 80-PLUS

Amstelvener Kees Schreuder, lid van tennisvereniging DVH, en zijn tennispartner Corry Buitenhuis uit Scherpenzeel zijn zondag Nederlands Kampioen Overdektebanen bij de veteranen in Hilversum geworden. Ze speelden in de categorie gemengd dubbel 80+. In de finale versloegen zij Frieda Veenman en Martin Alkemad uit Meppel in twee sets (6-1,6-0).

DON GUEZEN TOCH WEG BIJ SPORTING

Het bestuur van de voetbalvereniging Sporting Martinus heeft in tegenstelling tot eerdere berichten begin januari het contract met de hoofdtrainer van de A-selectie, Don Guezen, niet verlengd. Voor het seizoen 2009/2010 is Sporting Martinus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de A-selectie.


HOE WORD JE TOPVOETBALLER?

Op dinsdag 17 maart 2009 vanaf 20.00 uur zal schrijver Jeroen Siebelink (van het boek 'De Voetbalbelofte') in de kantine van Sporting Martinus aan de Amsterdamseweg 247 vertellen over hoe je topvoetballer wordt. Twee van de voetballers die voor het boek gevolgd zijn, spelen bij Sporting. Boekpresentatie bij Sporting MartinusAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.