Bijgewerkt: 16 april 2024

Sportmarkt 2015 tijdens het City Beach Event in het Stadshart

Nieuws -> Stadshart

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
13-06-2015

Het Sportbedrijf Amstelveen organiseert zaterdag 20 juni 2015 tijdens het City Beach Event van 11.00-15.00 een sportmarkt op het Stadsplein in Amstelveen. Dit jaar staan er op de sportmarkt meer sport- en welzijnsaanbieders dan ooit! Alle kramen op de markt bieden informatie en advies op maat. Er is keuze uit meer dan 30 sportaanbieders en iedereen kan op zijn gemak bekijken, welke sport het best bij hen past. Bij diverse kramen kan er aan sporten deelgenomen worden, doe dus sportieve kleding aan.

Het Sportbedrijf is natuurlijk zelf op de sportmarkt aanwezig. Bij de kraam kunt u terecht voor informatie over sporten voor jong en oud in Amstelveen, het huren van sportaccommodaties in Amstelveen, de begeleiding van toptalenten, verenigingsondersteuning en informatie over de markt zelf. Natuurlijk staat het Sportbedrijf zij aan zij met Zwembad De Meerkamp. Bij de kraam vindt u alle informatie over ons mooie zwembad. Zolang de voorraad strekt deelt De Meerkamp twee-voor-de-prijs-van-één kaartjes uit (één per persoon). Groupcard staat dit jaar op de sportmarkt om u te informeren over de nieuwe Sport & Cultuurkaart Amstelveen, waarmee u voordelig aan sporten kunt deelnemen.

Foto Amstelveen
(Foto Sportbedrijf Amstelveen - 2014)

Meedoen en meebeleven met Circus Pretpiste


Sport

Op de markt is er aandacht voor diverse takken van sport. Weet u nog niet, welke sport bij u past, of weet u het wel, maar heeft u nog niet de stap genomen om deel te nemen? De volgende verenigingen ontvangen u met open armen: ASV De Poelster, Schaatsen; LTC Startbaan, Tennis; Van Dulken, Judo; I-turn, Turnen; Duikteam Nemo, Duiken; Aikidojo Amstelveen, Aikido; SwingNSmile, Dans Fitness; The Beach Aalsmeer, Beach Volleybal; MBCA, Basketbal; NEA Handbal, Handbal; Fit & Soul aan de Amstel, Yoga; Taijiquan & Qigong van Geel, Taijiquan & Qigong; Van Zijderveld, Badminton, ALTC Aemstelburgh, Tennis, AZ&PC de Futen, Zwemmen en waterpolo; MHC Amstelveen, Hockey; AV Startbaan, Atletiek; Circus Pretpiste, Circus en Acrobatiek; Buenting Sport, Streetdance en Judo; Sporting Martinus, Voetbal; KVA, Korfbal; Tv Odin, Turnen; KLM Karate, Karate; School voor Tai Chi Chuan Amstelveen, Tai Chi; Volleybal vereniging Amstelveen, Volleybal; DVH Honk en Softbal, Honk en Softbal; Turnvereniging FIT Amstelveen, Turnen, Tafeltennisvereniging Amstelveen, Tafeltennis, Tang So Do Muk Kwan Academy, Tang So Do; UCT Wing Chung, Kung Fu.

Foto Amstelveen
(Foto Sportbedrijf Amstelveen - 2014)

Sporting Martinus op de sportmarkt


Denksport

Ook denksport is vertegenwoordigd op de markt. In aanloop naar de NK Rapid Schaak zal wethouder Peter Bot om 11:15 uur laten zien, dat schaken en bewegen samengaan. Hij speelt een partij rapid schaak op het grote schaakbord voor de bibliotheek. KLM Pegasus en Zukertort Amstelveen voorzien u van informatie over schaken in Amstelveen. Bij Bridgeclub B.C. Aemstelle kunt u een partijtje bridge spelen.

Welzijn

Sport is onlosmakelijk verbonden met welzijn. Vandaar, dat er op de sportmarkt ook organisaties staan vanuit de welzijnssector. U kunt op de markt terecht bij: Amstelring ledenservice; Salvedo, Fysiotherapie; Stadsdorp Elsrijk, Wandelen in de wijk en MieQvitaal/afvallen junior, Gewichtsconsulent.

Zien en beleven!

Natuurlijk zijn er niet alleen kramen. De sportmarkt is zien, beleven, doen. Deze dag staat bol van demo’s en clinics van uiteenlopende sporten, leuk om te zien, nog leuker om aan mee te doen. Sportbedrijf Amstelveen: Trots op sportstad Amstelveen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.