Bijgewerkt: 23 mei 2024

Sportkampioenen 2013 en sportvrijwilligers van het jaar aanmelden

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
08-11-2013

Sportbedrijf Amstelveen organiseert namens de gemeente Amstelveen op donderdag 16 januari 2014 de jaarlijkse kampioenenhuldiging. Kent u een sportkampioen, of bent u zelf kampioen geworden? Meldt u aan!

Het gaat om Amstelveense sporters, of sporters die uitkomen voor een Amstelveense vereniging, die in 2013 individueel, of in teamverband een (inter)nationale titel hebben behaald; in de hoogste afdeling van hun sport, in de categorieën junior, senior en veteranen.

Ook kampioenen die niet bij een (Amstelveense) vereniging sporten, maar wel in Amstelveen wonen, willen wij graag in de huldiging betrekken. Tenslotte vermelden wij voor de goede orde nog, dat het om sporten (en sportonderdelen) moet gaan die plaatsvinden onder auspiciën van NOC/NSF. 

sportkampioen Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Sportkampioenen van 2012 gehuldigd in januari 2013 in de Emergohal, Amstelveen


Wij willen de kampioenen graag persoonlijk uitnodigen. Wilt u bij de aanmelding de namen, adressen, e-mailadressen en telefoonnummers van de kampioenen vermelden? Wilt u ook de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap vermelden? Wij stellen het bijzonder op prijs als u uw reactie (bij voorkeur per e-mail) voor 1 december 2013 stuurt, naar: Ingrid Wulving i.m.wulving@sportbedrijfamstelveen.nl

Sport kan niet zonder vrijwilligers en daarom heeft BETONmonteur in samenwerking met het Amstelveens Sportbedrijf besloten om deze belangrijke groep mensen in het zonnetje te zetten. Zijn er bij uw vereniging, of club mensen die altijd paraat zijn, altijd een helpende hand bieden om de sporters en/of club te ondersteunen?

Of ben jij de sporter die altijd gehaald en gebracht wordt door de ouders, of verzorgers en wil je ze daar eens extra voor bedanken? Meld deze mensen, voor 30 november 2013, aan op www.sportvrijwilliger.org  Uit de inzendingen worden twee vrijwilligers gekozen die een jaar lang de titel “Sportvrijwilliger van het jaar in Amstelveen” mogen voeren, deze vrijwilligers worden bekend gemaakt op de jaarlijkse kampioenenhuldiging.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.