Bijgewerkt: 19 mei 2024

Sporting Martinus info als vanouds vernieuwend

Nieuws -> Sport

Bron: Sporting Martinus
03-01-2012

'Als vanouds vernieuwend' is de missie van de Amstelveense voetbalvereniging Sporting Martinus. Veranderen om te verbeteren, maar wel vanuit de eigen cultuur.

Het gloednieuwe magazine de SMinfo is zo'n tastbare innovatie van de vereniging uit Amstelveen Noord, waarin de 1.300 leden, vrijwilligers en andere sportieve Amstelveners geïnformeerd worden over verleden, heden en toekomst.

SMinfo Amstelveen
(Foto Sporting Martinus - 2012)

Het eerste exemplaar van de Sporting Martinus info werd door trotse voorzitter Pieter Monkelbaan (l) uitgereikt aan wethouder sportzaken John Levie


Er wordt in het full color ‘SMagazine’ onder andere stilgestaan bij het 60-jarige jubileum van sportpark Overburg, de activiteiten en de vele vrijwilligers, zoals bijvoorbeeld de schoonmaakploeg.

Die vrijwilligers krijgen bij de 92-jarige club vanaf februari 2012 overigens nog meer aandacht binnen het kader van het project 'Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd', dat Sporting Martinus organiseert met ondersteuning van het Amstelveens Sportbedrijf en in samenwerking met Sportservice Noord-Holland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.