Bijgewerkt: 20 mei 2024

Sporting MartinuS neemt afscheid van clubiconen

Nieuws -> Sport

Bron: Pieter E. Monkelbaan
09-05-2012

Sporting MartinuS neemt afscheid van clubiconen 'Ariëns Allee' en 'SnoepHoek'

Sporting MartinuS heeft onder grote belangstelling afscheid genomen van haar clubiconen Trees en Frans Ariëns. Na respectievelijk 38 en 42 jaar stopt het echtpaar met haar vrijwilligerswerk voor de Amstelveense voetbalvereniging. Uiteraard blijven beiden nog wel supporter.

Ariens Amstelveen
(Foto Hein Helle - 2012)

Frans en Trees Ariëns bij hun cadeaus


Op de drukbezochte afscheidsreceptie bedankten vele Martinianen, prominenten, leveranciers en vertegenwoordigers van de gemeente beide coryfeeën voor hun geweldige inzet als vrijwilliger gedurende die vele, vele jaren. ‘De koffie zal op de doordeweekse ochtenden anders smaken’, was een veelgehoorde opmerking.

Frans was onder andere vele jaren jeugdtrainer, leider, algemeen bestuurslid en commissaris van de Jeugdcommissie, scheidsrechter en materiaal manager. Trees was o.a. meer dan vijfentwintig jaar secretaris van de Kantinecommissie en lid van het CleanTeam.

Ariens Amstelveen
(Foto BePi - 2012)

Frans en Trees Ariëns (4e en 5e van links) met hun kinderen en kleinkinderen


Zowel Frans, meer dan 60 jaar lid, als Trees zijn Erelid van de vereniging en Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ter meerdere eer en glorie heet de kleedkamergang van Sporting MartinuS voortaan ‘Frans Ariëns Allee’ en het snoepgedeelte van de bar ‘Trees’ Snoephoek’.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.