Bijgewerkt: 28 mei 2024

Sportactiviteiten week 24

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
14-06-2007

Sportprogramma Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

• Op het water van de Bosbaan wordt in het weekeinde van 16 en 17 juni 2007 het Nederlands kampioenschap kano op vlakwater gehouden

• Hockeyvereniging MHC Amstelveen (voorheen Randwijck) heeft afgelopen zaterdag het 55-jarig bestaan gevierd. De hele dag stond in het teken van feest. Overdag waren er spelletjes en clinics voor de jeugd. De daaropvolgende receptie in ging na een groots buffet over in een letterlijke geweldig feest. Het clubhuis was omgetoverd tot casino en een discotheek bood met band en dj volop gelegenheid tot dansen, terwijl er op het royale terras onder het genot van een tropische cocktail plezierig kon worden bijgepraat. Grootste verrassing was een sensationeel vuurwerk om 23.00 uur. De meer dan tien minuten durende vuurwerkshow, geleverd door dezelfde professional die ook de feesten van dj Tiësto op deze wijze opluistert, werd vermoedelijk door heel Amstelveen gadegeslagen.

• Korfbalvereniging KVA houdt zaterdag 23 juni 2007 het officieuze Nederlandse Prikkampioenschap. Het betreft de 25de editie van het altijd drukbezochte toernooi.

• Bij sportschool Buenting kan men deze zomer inline-skatelessen volgen onder leiding van instructrice Carrol Buenting. Veiligheid staat centraal in dé cursus. Meer informatie via www.buenting.nl   of 020 6414729.

Zwembad De Meerkamp doet van maandag 25 tot en met vrijdag 29 juni 2007 mee aan de nationale zwemvierdaagse. Een deelnemerskaart, waarbij dagelijks gezwommen kan worden kost acht euro en is te verkrijgen aan de kassa van De Meerkamp aan de Van der Hooplaan. Meer informatie: www.meerkamp.nl of tel. -020 347 34 56.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.