Bijgewerkt: 28 mei 2024

Sport- en gezondheidsmarkt Amstelveen 2016

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
17-06-2016

Kom naar de Amstelveense sport- en gezondheidsmarkt op zaterdag 2 juli! Het Sportbedrijf Amstelveen organiseert zaterdag 2 juli 2016 weer de jaarlijkse sportmarkt op het Stadsplein in Amstelveen. De sport- en gezondheidsmarkt is onderdeel van de City Beach Tour die van 2 t/m 5 juli plaatsvindt. Dit jaar is er extra aandacht voor aangepast sporten in de Special Sports Experience .

De markt. Ruim 30 sportaanbieders uit Amstelveen en omgeving staan met een kraam op de markt. Bij alle kramen kunt u terecht voor vragen, of advies over de sport van de aanbieder. Er is sport aanbod voor jong en oud. Er kan ook aan clinics worden meegedaan. Er is basketbal, (tafel)tennis, hockey, taekwondo en nog veel meer. Trek dus sportieve kleding aan! U kunt ook gewoon komen kijken naar alle demonstraties. Er is van alles te zien, van dans tot vechtsport.

Het Sportbedrijf Amstelveen is natuurlijk zelf ook op de sportmarkt aanwezig. Bij onze kraam kunt u terecht voor informatie over sporten voor jong en oud, het huren van sportaccommodaties, de begeleiding van toptalenten, verenigingsondersteuning en informatie over de markt zelf. Ook zwembad De Meerkamp is van de partij op de markt. Bij de kraam vindt u alle informatie over het zwembad en worden er, zolang de voorraad strekt, twee-voor-de-prijs-van-één kaartjes uitgedeeld.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

De beachvoetballers in het zand zijn fanatiek aan het spelen in de hitte tijdens de 11de City Beach! Tour op 7 juli 2010 op het Stadsplein Amstelveen


Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) is ook aanwezig op de markt. U kunt terecht voor informatie en u kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief of ter plekke registeren. Bij alle deelnemende SCA aanbieders, deze herkent u aan het logo van Sport & Cultuur Amstelveen boven de kraam, kunt u op vertoon van de kaart een klein cadeautje ophalen.  SO! Sport

Het team van SO! Sport is ook op de markt. Met SO! Sport kun je geld verdienen voor je sportclub. Kom langs en hoor hoe dat werkt!

Als u meer informatie wilt over de City Challenge Amstelveen, lifestyle advies en een fitplan voor bedrijven, kunt u een bezoekje brengen aan de kraan van Its my life. Op de markt is er aandacht voor diverse takken van sport voor allerlei doelgroepen. Bent u nog op zoek naar een sport die bij u past, of ziet u door de bomen het bos niet meer? De volgende aanbieders staan op de markt om u met deze en andere vragen te helpen:

SKDA Dansschool, FIT 84 (Turnen), UCT (vechtkunsten), SV KLM Pegasus (schaken), Studio Capoeira, LTC Startbaan (tennis), BuentingSport Amstelveen (sportschool), B.C. Aemestelle (bridge), Taijiquan & Qigong School van Geel, A.S.V. De Poelster (schaatsen), AMVJ tafeltennis, MBCA (basketbal), A.L.T.C. De Aemstelburgh (tennis), Alive and Kicking (wandelen), RKAVIC (voetbal), AZ&PC De Futen (zwemmen), Duikschool Amsterdam, Tennisschool de Moolen, Duikteam Nemo, Hockey Vereniging Myra, Zest your life (yoga), MHC Amstelveen (hockey), Jumpers Indoor, TafelTennis Vereniging Amstelveen, v.v. Sporting Martinus (voetbal), Tang Soo Do Moo Duk Kwan Academy (zelfverdedigingssport), Zukertort Amstelveen (schaken), Turnvereniging ODIN, NBSS/Sportivun (sportkampen/sporttest), Chung do kwan (taekwondo), Aikidojo (aikido), Rolstoeldansen Amstelveen, Rolstoeltennis badhoevedorp, MBO college Amstelland (ROC). Special Sports Experience Sport is voor iedereen belangrijk, zeker voor mensen met een beperking. Deze doelgroep is echter niet altijd goed bekend met de mogelijkheden op sportgebied en hierdoor is de sportdeelname onder deze doelgroep doorgaans lager dan van mensen zonder beperking. De Special Sports Experience is een samenwerking tussen Sportservice Haarlemmermeer, SportSupport Haarlem en de Dirk Kuyt Foundation en richt zich op de zichtbaarheid van aangepast sporten.

Tijdens de verenigingsmarkt in Amstelveen is een aantal sportaanbieders aanwezig met een sportaanbod speciaal voor mensen met een beperking. Tijdens de markt kunt u zich laten informeren, vragen stellen en zelf ook mee doen met bekende en onbekende sporten. De volgende aanbieders zijn aanwezig op 2 juli in het kader van de Special Sports Experience: ZSC Oceanus, Zitdansers VITA, Rolstoeltennissers Badhoevedorp, Zitvolleyballers Hoofddorp, Racerunners, Chung do Kwan, Bosk/Steptember, AH&BC, Aikidojo, Verder in Balans (sport voor (ex) kankerpatiënten).

Sport is onlosmakelijk verbonden met gezondheid en welzijn. In het kader hiervan staat Cursusbureau Vita Amstelland/AanZ-Amstelveen op de markt om u te adviseren. Kortom, genoeg redenen om langs te komen op de sport- en gezondheidsmarkt op zaterdag 2 juli 2016. U bent van harte welkom vanaf 10:00 tot 16:00 uur. Kom kennismaken met sportief en gezond Amstelveen!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.