Bijgewerkt: 18 mei 2024

Sport en Spel weekend voor 8 tot 18 jarigen

Nieuws -> Sport

Bron: Cardanus
20-05-2009

Stiekem wil iedereen wel een beetje kind blijven. Het avontuur opzoeken en leuke dingen blijven doen. Maar ja, we moeten allemaal naar school, huiswerk maken, werken, naar de club en je eigen kamer opruimen.

Om dit serieuze gebeuren even te onderbreken, lekker te gaan ravotten, spelen, bouwen en samen gezellig eten, organiseren wij een uitdagend en veilig, Sport & Spel weekend op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2009, voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar. Juist om te leren en te ervaren, dat de leeftijdsverschillen in avonturen land geen obstakel hoeft te zijn, zullen de groepen/teams, heterogeen samengesteld worden. Alle onderdelen zullen plaatsvinden op het grote grasveld naast wijkcentrum “De Laagte” .

Stichting Cardanus (in het kader van Buurt, Onderwijs & Sport) is initiatief nemer hiervan, de Scouting groep Kantankye (Dorp 1), de samenwerkende partner. Samen zullen zij met veel enthousiasme, hun uiterste best doen onze jeugd een onvergetelijk weekend te bezorgen.

Het thema van het avonturen weekend is “Neverland” misschien voor sommigen beter bekend als “nooit gedachten land”… het land van Peter Pan. Peter Pan is bij uitstek het voorbeeld om je jong, speels, creatief, vindingrijk, stout en uiteraard avontuurlijk te laten voelen en te blijven.

We gaan dan ook, bruggen bouwen, stormbaan racen, kampvuur maken, kompassen maken, vlagseinen, liedjes gorgelen en nog een hele hoop meer. Zondag avond tussen 17.00 en 19.00 uur zal het weekend worden afgesloten met een heus feest.

Dus……. trek je stoute schoenen aan, makkelijke kleding die vies mag worden en geef je op vóór 31 mei, via gengelhardt@cardanus.nl. Je ontvangt dan automatisch een inschrijfformulier en verdere informatie per e-mail terug. Mocht je iemand kennen (vader, moeder, opa of buurvrouw) die zich graag wil aansluiten als begeleider en/of helper bij de organisatie, kan je dit ook aangeven.

Wijkcentrum De Laagte Henegouwselaan 2 1181CW AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.