Bijgewerkt: 27 mei 2024

Sport en Cultuurkaart voor Amstelveense middelbare scholieren

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
27-11-2015

Op vrijdag 27 november 2015 start Sportbedrijf Amstelveen met de Sport en Cultuurkaart voor middelbare scholieren. De Sport en Cultuurkaart wordt uitgedeeld op het Hermann Wesselink College, het Keizer Karel College en het Amstelveen College. Leerlingen van andere middelbare scholen kunnen de kaart via de website aanvragen.

Volop keuze uit activiteiten. Met de Sport en Cultuurkaart kunnen de jongeren deelnemen aan sport, muziek en cultuur. Activiteiten die de Sport en Cultuurpas biedt, zijn bijvoorbeeld stuntskate, kickboksen en bootcamp. Op deze manier stimuleert het Sportbedrijf sportdeelname in de leeftijdsgroep, waar in Amstelveen sportdeelname het sterkst afneemt. De Sport en Cultuurkaart biedt ook DJ cursussen, sing- en songwriter workshops en producer cursussen.

Foto Amstelveen
(Foto Sportbedrijf Amstelveen - 2015)

Johan Wakkie (l) voormalig Nederlands hockeyer, sportbegeleider en tegenwoordig directeur van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond overhandigt op 27 mei 2015 namens het Sportbedrijf Amstelveen de Sport & Cultuurkaart aan Maaike Veeningen (D66) wethouder Cultuur


Feestelijke uitreiking bij het Amstelveen College. De eerste kaarten worden uitgereikt aan de leerlingen van het Amstelveen College. Om de kaart onder de aandacht van de leerlingen te brengen, zal er tijdens de pauze van 12.50 tot 13.20 uur een DJ muziek draaien om de Sport en Cultuurkaart te promoten.

Wil je meer weten? Het volledige activiteiten overzicht van de Sport en Cultuurkaart is te vinden op www.sportencultuurkaartamstelveen.nl. Medewerkers van het Sportbedrijf zijn vrijdag 27 november 2015 aanwezig in het Amstelveen College om uitleg te geven. Voor meer informatie: 088-8585100 of info@sportbedrijfamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.