Bijgewerkt: 18 mei 2024

Sponsorloop Haiti: meer dan 600 euro

Nieuws -> Sport

Bron: Atletiekvereniging Startbaan
21-02-2010

Op 17 februari 2010 organiseerden drie leerlingen van de Amstelveens basisschool 'De Triangel' een sponsorloop voor Haïti, op de atletiekbaan van AV Startbaan. De drie jongens uit groep 7 van de Amstelveense basisschool De Triangel vonden het zo erg voor de mensen op Haïti hoe ze daar nu na de ramp moeten leven, dat ze het initiatief namen om geld in te zamelen voor de wederopbouw.

haiti Amstelveen
(Foto AV Startbaan - 2010)

Dylan, Marvin en Yanick, de organisatoren van de sponsorloop voor Haiti


De actie heeft tot nu toe al ruim 617 euro opgebracht en er komt nog steeds geld binnen. De deelnemers waren ontzettend enthousiast. Een meisje liep bijvoorbeeld eerst samen met haar eigen groep 3/4 en daarna nog een keer met haar vriendin uit groep 5/6, in totaal 22 rondjes, dus bijna 10 km!

Wie nog een bijdrage wil leveren aan de wederopbouw van Haïti via deze Amstelveens actie, kan dat doen door een bedrag onder vermelding van Haïti over te maken naar rekeningnummer 7861381 ten name van Atletiekvereniging Startbaan te Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.