Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Spoedpost Amstelland 's nachts gesloten

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Spoedpost Amstelland
08-05-2012

In de afgelopen maanden zijn in toenemende mate patiënten onaangekondigd in de avond- en nacht naar Spoedpost Amstelland gekomen voor spoedeisende ziekenhuiszorg. Voor spoedeisende ziekenhuiszorg moeten patiënten echter naar één van de spoedeisende hulpafdelingen in de omringende ziekenhuizen. Bij een levensbedreigend spoedgeval dient 112 gebeld te worden.

Spoedpost Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Spoedpost Amstelland


De huisartsenpost is alleen telefonisch toegankelijk voor spoedeisende huisartsenzorg via telefoonnummer 020-4562000.  In de Spoedpost Amstelland werken de Huisartsenpost (HAP) en de Spoedeisende Hulp (SEH) van Ziekenhuis Amstelland sinds april 2010 samen om één loket voor spoedeisende zorgvraag aan te bieden.

In verband met de beperkte aantallen bezoekers in de nachtelijke uren en de beschikbare capaciteit in de regio Amsterdam, is de Spoedeisende Hulp al sinds de opening vanaf 22.00 uur gesloten.

De Huisartsenpost is alleen geopend voor patiënten, die vooraf telefonisch contact hebben opgenomen en die een afspraak hebben gemaakt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.