Bijgewerkt: 18 mei 2024

Speel jezelf in de elf bij SV RAP in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Hans Dekker
10-10-2013

Voetbal is en blijft de allermooiste sport die er is. Helaas gebeuren er op de velden nog altijd zaken die daar niet thuis horen en daar moet het maar eens mee afgelopen zijn. Weg met alle negativiteit en terug naar de basis. Terug naar de spelvreugde en de meest ongedwongen en zuiverste voetbalbeleving die er is: Het pupillenvoetbal.

Juist voor al die jongetjes en meisjes die met hart en ziel ieder weekend knokken voor elke meter, pingelen tot ze erbij neervallen en juichen alsof ze zojuist de wereldbeker hebben gewonnen, organiseren wij dit jaar voor het eerst ‘Speel jezelf in DE ELF’.

voetbal Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2012)

Voetbal is en blijft de allermooiste sport die er is


Het is tijd om al die kleine, gepassioneerde voetballertjes eens vol in de schijnwerpers te zetten. De derde voorronde dag, 25 oktober, voor ‘SPEEL JEZELF IN DE ELF’ zal worden gehouden bij Sv RAP is als ambitieuze amateurvoetbalclub op de rand Amsterdam / Amstelveen ‘Speel jezelf in DE ELF’

Bij ‘Speel jezelf in DE ELF’ gaan wij op zoek naar de talentvolste en sportiefste jongetjes en meisjes van Nederland. Hierbij richten we ons op de D-, E– en F pupillen. In onder andere de herfst-, krokus- en meivakantie organiseren wij door heel Nederland een aantal voorrondes. Gedurende deze dagen zal een onderling toernooi worden gespeeld en zal een clinic worden gegeven in een speciaal onderdeel van het spel.

Scouts lopen de hele dag in de rondte en kiezen 11 spelertjes per leeftijdscategorie uit. Zij zijn DE ELF van die dag en gaan tijdens de landelijke finaledag aan het eind van het seizoen samen met DE ELF’s uit andere voorrondes strijden om de landstitel.

Ook hier lopen weer scouts in de rondte en zij kiezen die dag definitief DE ELF van iedere leeftijdscategorie (D, E en F). Deze spelertjes krijgen tussen alle profvoetballers hun eigen foto in de Nationale Voetbalgids en maken kans op deelname aan een Real Madrid Voetbalkamp t.w.v. € 390,-. Daarnaast zorgen wij ook voor een unieke ervaring bij een Profclub. Deelname aan deze dag kost € 29,95,- p.p. en dat is inclusief verrassingspakket.

Voorronde 1: S.V. Zandvoort, 23 oktober 2013

Voorronde 2: OSV, 24 oktober 2013

Voorronde 3: SV RAP, 25 oktober 2013Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.