Bijgewerkt: 4 maart 2024

Spectaculair optreden van de band 3rd Floor Magic in P60

Nieuws -> P60

Bron: Conchita Willems
09-06-2013

Ook de bandleden van 3rd Floor Magic droegen een You are good bandje op 7 juni 2013 in poppodium P60, waar de grandioze presentatie van hun nieuwe clip en single 'Let Go' die avond was. Een spectaculaire swing! Dynamische eigen nummers! Er werd materiaal gespeeld van het opkomende album 3rd Floor Factory, wat in november uitkomt.

3rdFloor Amstelveen
(C. Willems - 2013)

3rd Floor Magic


De band trad in een overvol P60 op met één van de beste Engelstalige rappers die Nederland rijk is: Skiggy Rapz. Percussionist Dillon Lewis, L’dia on Base, strijkers, achtergrondzangeressen,  en het jeugdkoor van Irene de Raadt maakten de magische combinatie compleet. Puurheid, emotie en passie hielden de vele fans tot het einde in hun muzikale greep vast.

3rdFloor Amstelveen
(C. Willems - 2013)

3rd Floor Magic


3rdFloor Amstelveen
(C. Willems - 2013)

3rd Floor Magic


De Amstelveense band is niet voor niets de beste band van Noord-Holland, geselecteerd voor de Sena Performance Popnl-award! DE grootste en belangrijkste bandcompetitie van Nederland! De leden Tim “Tuxedo” Blok (vocals), Hilin Düyü (vocals), Rafi Ishak (drums), Max de Lange (bass), Remi Besancon (keys) en Alon Dreesde (guitar) gaan de uitdaging geïnspireerd aan! You Are Good is een initiatief  om pesten uit de taboesfeer te halen en bespreekbaar te maken. Met het dragen van de bandjes kan iedereen, jong en oud, een statement maken tegen pesten. Bekijk het nummer Let Go met de band en hun fans op YouTube.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.