Bijgewerkt: 18 mei 2024

Special Sports Amstelveen is door HealthCity overgenomen

Nieuws -> Sport

Bron: Leisure Group Europe
05-09-2013

Per 1 september 2013 is het luxueuze sportcentrum Special Sports in Amstelveen overgenomen door HealthCity. Met de overname van Special Sports breidt HealthCity haar club aanbod in Amsterdam en omgeving verder uit en versterkt zij haar positie in de markt. De nieuwe club in Amstelveen zal verder gaan als een HealthCity Premium club en is een goede aanvulling op de reeds bestaande clubs in de regio (Hoofddorp, Badhoevedorp en 3 clubs in Amsterdam).

Rene Moos, CEO Leisure Group Europe: "We zijn uitermate verheugd met deze overname. Het is een buitenkans en vormt een nieuwe mijlpaal voor HealthCity. We verwelkomen de leden dan ook met open armen, want bij HealthCity staat alle aandacht voor haar leden voorop.

Special Sports Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Special Sports Amstelveen aan de Escapade 1


Uiteraard zijn de bestaande leden van Special Sports geïnformeerd en zullen de diverse mogelijkheden aan de leden persoonlijk worden gepresenteerd, zo is er bijvoorbeeld een aantrekkelijk gezinslidmaatschap, of een exclusief lidmaatschap waarmee je onbeperkt kan sporten in alle HealthCity vestigingen in Europa".

Recentelijk opende HealthCity nog een exclusieve club in Essen, Madrid en Parijs aan de Champs Elysées met groot succes. De vraag naar Personal Training in combinatie met uitdagende groepslessen (zoals Bootcamp) is binnen Europa aan een opmars bezig. De luxe/premium clubs van HealthCity spelen hierop in en bieden de consument een optimaal comfort, zowel voor inspanning als ontspanning.

HealthCity is onderdeel van Leisure Group Europe, een multinational in sport- en fitnessclubs en exploiteert ruim 280 clubs in Europa. De sportscholen van HealthCity kenmerken zich door een uitgebreid aanbod aan fitness- en wellnessfaciliteiten binnen het luxe segment van de fitnessbranche.

Daarnaast staat persoonlijke begeleiding en aandacht hoog in het vaandel. Het lidmaatschap van HealthCity biedt een uitgebreid aanbod aan faciliteiten die inclusief zijn, zoals groepslessen, teamworkshops, sauna, zwembad, kinderopvang, squash- en tennisbanen en drankjes.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.