Bijgewerkt: 18 mei 2024

Soen maakt van voetbal weer gezellig tijdverdrijf

Nieuws -> Sport

Bron: Soen
18-02-2010

6-tegen-6-toernooi op sportpark Escapade

Geen zin om een heel seizoen te moeten voetballen of heb je het gehad met de verruwing op de velden? Dan kun je nu alsnog je voetbalschoenen aantrekken. Soen Sport & Social Club biedt een alternatief , waarbij plezier weer het uitgangspunt is.

Voetbal is oorlog, zei Rinus Michels ooit. Helaas wordt de uitspraak van de oud-bondscoach steeds vaker te letterlijk genomen, en verandert wat ooit begon als een hobby in een wekelijkse strijd, waarbij steeds vaker grenzen worden overschreden. Voor de pure voetballiefhebber die meer de Olympische gedachte wil houden – meedoen is belangrijker dan winnen – organiseert Soen Sport & Social Club een toernooi waarbij plezier op en buiten het veld weer voorop staat.

Het 6-tegen-6-toernooi duurt tien weken, van 19 maart tot 4 juni en vindt plaats op de velden van RKAVIC op sportpark Escapade in Amstelveen. Elk team (bestaande uit een groep vrienden, collega’s of onbekenden) speelt zeker tien wedstrijden, waarna in de kantine gesocialized of natuurlijk genetwerkt kan worden. Zo wordt voetbal weer waar het ooit voor bedoeld was: een gezellig en gezond tijdverdrijf. Kijk voor meer informatie en voor inschrijvingen op www.soensc.nl

Algemene informatie:

Soen Amstelveen


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.