Bijgewerkt: 18 mei 2024

Sociaal sporten in de regio Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Roy van Damme
25-10-2009

Er is een nieuw soort sportorganisatie in de regio Amstelveen: Soen Sport en Social Club. Soen staat voor Social Entertainment. Vanaf 25 oktober 2009 begint Soen Sport&Social Club met zijn activiteiten.

Soen Amstelveen
(Soen - 2009)

Op 25 oktober 2009 werd de eerste tennisles gegeven door Soen Sport&Social Club Onder begeleiding van tennisleraar Michiel Fritschy


Soen Sport&Social Club organiseert sportactiviteiten en sociale activiteiten voor jong volwassenen. Het idee erachter is, om mensen aan het sporten te krijgen op een recreatieve manier, met de aandacht gericht op het plezier hebben.

Soen Amstelveen
(Soen - 2009)

Na de tennisles kunnen de deelnemers nog even in de bar uitrusten


De combinatie sporten en sociale activiteiten brengt mensen in deze drukke samenleving in een ontspannen omgeving bij elkaar. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat samen sporten gezonder is en daarnaast blijft de motivatie langer aanwezig. Het Sport&Social Club idee is afkomstig uit de Verenigde Staten, waar dit concept een groot succes is.

Soen richt zich op de populaire sporten, maar daarnaast komt Soen ook met ‘sociale, innovatieve sporten’ zoals dodgeball. Vanaf eind oktober beginnen de volgende activiteiten: tennisles, hardloopclub, tennis competitie en dodgeball. Kijk voor meer informatie op de website: SOENAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.