Bijgewerkt: 27 mei 2024

Soccer Challenge Amstellanden 2009

Nieuws -> Sport

Bron: Stichting Welam
01-01-2009

Op zaterdag 3 januari 2009 organiseert Stichting Welam een grote zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer in de Bankrashal te Amstelveen.

Sport is in trek en veel mensen hebben een passie hiervoor. Vooral de jongeren zien zich graag spelen of als supporten meedoen. Jongeren uit Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer zijn erg geïnteresseerd in deze activiteit en zullen zich verbroederen om dit tot een groot succes te maken.

De activiteiten zullen met de multiculturele band Brassband Triple B beginnen, die de aftrap doen. Tijdens de wedstrijden wordt ontspannen muziek gedraaid door een gast DJ. De prijzen zullen een 1ste, 2de en 3de plaats zijn met daarbij een Beach arrangement in The Beach Aalsmeer.

Er zullen +/- 12 teams tegen elkaar strijden. Hierbij wil Stichting Welam u uitnodigen, want op 21 februari 2009 is er namelijk weer een Soccer Challenge. Het is de bedoeling dat er om de 6 weken een toernooi is. Dit alles is georganiseerd door de Stichting Welam.

Plaats en tijd: Bankras Sporthal Oostelijk Halfrond 9 1183 EL Amstelveen  zaterdag 3 januari 2009 17 uurAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.