Bijgewerkt: 19 mei 2024

Sinterklaas op Elsenhove

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
25-11-2008

Zondag, op 30 november 2008 komt Sinterklaas naar de Speelboerderij Elsenhove. Ieder jaar is het weer afwachten hoe Sinterklaas met z'n Pieten Elsenhove aan zal doen. Sinterklaas met zijn 9 Pieten wordt rond 14.00 uur verwacht.

Natuurlijk is steltpiet ook weer van de partij. Sinterklaas ontvangen we in de koeienstal, onder muzikale begeleiding van de "huisband", we gaan liedjes zingen en daarnaast mogen een aantal kinderen bij Sinterklaas op schoot komen zitten.

Voor kinderen die dit allemaal een beetje te spannend vinden is er na de ontvangst volop tijd om Sinterklaas op het erf een handje te geven of met hem op de foto te gaan. Hij zal zeker tot 16 uur blijven. In de Pappot bakken we pepernoten en buiten in de tent bakken de bakpieten heerlijke pannenkoeken.

In de stal kunnen kinderen samen met een paar Pieten speculaaspopjes versieren. Dit alles is geheel gratis! De boerderij is op zondag geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.