Bijgewerkt: 2 oktober 2023

Senioren Rockschool in P60 Amstelveen op 11 mei 2017

Nieuws -> P60

Bron: P60
11-04-2017

Hits van The Rolling Stones, Brood, The Eagles en Van Morrison en meer. Sfeer, gezelligheid, enthousiasme en lekkere muziek. Dit zijn de ingrediënten van de Senioren Rockschool. Ruim veertig 50-plussers zullen op donderdag 11 mei 2017 erop los rocken en de sixties laten opbloeien. Met hits van onder andere The Rolling Stones, Brood, Creedence Clearwater Revival, The Eagles en Van Morrison gaan de senioren een heerlijke avond uit verzorgen.

Foto Amstelveen
(Bron P60 - 2017)

Senioren Rockschool flyer


Vanaf 6 september 2016 is de rockschool gestart met de Senioren Rockschool en met avond- en middagrepetities in het Amstelveense P60, Zaandamse Poppodium De Flux, Theater Cool en muziekstudio De Garage in Heerhugowaard. Aangevuld met masterclasses in gitaar, bas en zang. De vierde en laatste presentatie van De Rockschool voor Senioren zal in Poppodium P60 zijn, ook wel bekend als de thuisbasis van Bootleg. Judith Vonk en Monique Hendriks-Kee zijn de drijvende krachten achter de Rockschool. Zij werken met geschoolde en ervaren muziekcoaches. Monique is tevens de zangcoach van de Senioren Rockschool. Door hun expertises en enorme enthousiasme samen te bundelen, leveren zij een kwalitatieve en hoogstaande ervaring.

B.A.S.E. (Heerhugowaard), 9 Shades of Grey en Project -O- (Zaandam) en Bootleg (Amstelveen) staan te popelen om ook aan het Amstelveense publiek te laten zien wat ze afgelopen seizoen hebben geleerd. Ze zijn erg blij om op een zeer groot en gerenommeerd podium te mogen spelen en zo het seizoen spectaculair af te sluiten! Donderdag 11 mei 2017 // zaal open 19:00 // aanvang 19:30 // vvk € 10. Meer informatie: http://p60.nl/agenda/1832  Tickets: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=117026Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.