Bijgewerkt: 18 juni 2024

Scouting Livingstonegroep opent zeilseizoen 2010

Nieuws -> Sport

Bron: Livingstonegroep
12-04-2010

Het zomerseizoen van de scouting Livingstonegroep is weer begonnen. Na een grondige opknapbeurt in de winter liggen de boten sinds twee weken weer in het water, klaar om de zomer tegemoet te varen. In het nieuwe zomerseizoen gaan veel activiteiten plaatsvinden, van wedstrijden tot zomerkampen en van zeilen tot kampvuur.

Livingstone Amstelveen
(Foto Livingstonegroep - 2009)

Groepsweekend op de Kaag


De eerste grote activiteit in het vaarseizoen is altijd het groepsweekend dat met het paasweekeinde heeft plaatsgevonden. De gehele groep, van 6 tot 18 jaar, is op kamp geweest naar de Kager Plassen. Zij hebben daar weer veel avonturen beleeft, gezeild, spelen georganiseerd en lol getrapt.

Meedoen met de Livingstonegroep kan, er is nog plaats voor leden bij alle speltakken. De Esta’s is voor jongens en meisjes van 6 t/m 11 jaar, de Zeeverkenners voor tieners van 11 t/m 15 jaar en de Wilde Vaart voor jongeren van 16 t/m 21 jaar. Meer informatie is te vinden op www.livingstonegroep.nl  of te verkrijgen via 020-6450903.

Livingstone Amstelveen
(Foto Livingstonegroep - 2009)

Zeilen met de historische lelieschouw Fram. De lelieschouw is de eerste door de Scouting in 1949 ontworpen standaardboot voor gebruik bij waterscouting


Livingstonegroep?

De scouting Livingstonegroep is een zeeverkennersgroep in Amstelveen, die elke zaterdag opkomsten heeft voor verschillende leeftijden. In de zomervakantie organiseren we voor elke leeftijdsgroep een eigen kamp. Het zomerkamp is altijd het hoogtepunt van het jaar. Met alle jongens en/of meiden en begeleiding gezellig erop uit.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.