Bijgewerkt: 25 september 2022

Scootmobiel en een personenauto botsen in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Basisteam Amstelveen
10-08-2022

Op dinsdag 9 augustus 2022 rond 15.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de rotonde Rembrandtweg / Mr. G. Groen van Prinstererlaan in Amstelveen- meldt Politie Basisteam Amstelveen op hun Facebook pagina.

Bij het ongeval was een scootmobiel betrokken en een personenauto. De opzittende van de scootmobiel is bij het ongeval licht gewond geraakt en overgebracht naar het Amstelland Ziekenhuis. Ze is inmiddels weer thuis en de verwoningen blijken gelukkig mee te vallen.

Foto Amstelveen
(Foto Politie Amstelveen - 2022)

Op dinsdag 9 augustus 2022 rond 15.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de rotonde Rembrandtweg / Mr. G. Groen van Prinstererlaan in Amstelveen


De personenauto is bij het ongeval doorgereden en de bestuurder heeft zich (nog) niet bij ons gemeld. Uit verklaringen van getuigen blijkt dat de auto mogelijk een donkerkleurige stationwagen is. Heb je meer informatie over het ongeval en nog niet met ons gesproken? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 en benoem zaaknummer 2022166367.

Ook hier willen wij nog alle hulpvaardige voorbijgangers bedanken voor hun ondersteuning ter plaatse!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.