Bijgewerkt: 5 maart 2024

Schiphol wenst thuiskomers gelukkig Nieuwjaar

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
01-01-2011

25.000 oliebollen en waanzinnige aanbiedingen voor vakantiegangers

Amsterdam Airport Schiphol heet zondag 2 januari 2011 reizigers welkom thuis met verse warme oliebollen. Hiermee wil de luchthaven reizigers een gelukkig Nieuwjaar wensen en bedanken voor hun keuze om via Schiphol te reizen.

vliegtuig Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Vliegtuig met blauwe led lampjes en beertjes op Schiphol in het trappenhuis


Welkom thuis op Schiphol

Speciaal voor de mensen die terugkeren op Schiphol van de kerstvakantie worden zondag in alle vroegte ruim 25.000 oliebollen gebakken. Bij aankomst delen hostesses gekleed in eigentijdse Delftsblauwe outfits niet alleen oliebollen uit maar geven ook supervoordelige aanbiedingen weg voor een volgende all-in retour vlucht naar maar liefst vijftien bestemmingen van transavia.com. De persoonlijke noot komt deze dag van 'Het Oliebollenduo'. Zij heten iedereen op hun eigen ludieke wijze een warm welkom thuis.

Super voordelig naar transavia.com bestemming

De supervoordelige aanbiedingen voor een all-in retour zijn te boeken naar vijftien transavia.com bestemmingen via www.schiphol.nl/gelukkignieuwjaar. De actie loopt van 4 januari 2011 10.00 uur tot 11 januari 10.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.