Bijgewerkt: 7 oktober 2022

Schilderijen van kinderen in Museum Jan van der Togt

Nieuws -> Cultuur

Bron: Museum Jan van der Togt
23-11-2014

Op zaterdag 29 en zondag 30 november 2014 is de tentoonstelling 'Artwork' van Mart Visser in Museum Jan van der Togt gratis toegankelijk voor Amstelveners. De expositie toont hoogtepunten uit zijn haute couture collecties en niet eerder getoonde schilderijen van zijn hand. In het naastgelegen Museumhuis zijn schilderijen van kinderen te zien die zich hebben laten inspireren door de ‘koppen’ van Mart Visser.

Foto Amstelveen
(Foto Museum vd Togt - 2014)

Schilderijen van kinderen, die zich hebben laten inspireren door de 'koppen' van Mart Visser


Naast de kinderschilderijen zijn in het Museumhuis ook kunstbokalen te bewonderen. Deze bokalen zijn gemaakt – in het kader van Rondje Cultuur – door derdeklassers vmbo van het Amstelveen College en het Hermann Wesselink College.

Korting museumwinkel

Het assortiment van de museumwinkel van Museum Jan van der Togt is uitgebreid met onder meer unieke glasobjecten van de bekende glaskunstenaar Bernard Heesen. Alleen dit weekend krijgen Amstelveners 10 % korting op deze en andere producten in de winkel. Museum Jan van der Togt is zaterdag en zondag geopend van 13.00 – 17.00 uur. Adres: Museum Jan van der Togt Dorpsstraat 50. 1182 JE Amstelveen. Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uurAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.