Bijgewerkt: 26 mei 2024

Schaatsvereniging De Poelster opent het schaatsseizoen 2008-2009

Nieuws -> Sport

Bron: De Poelster
21-10-2008

De Amstelveense Schaats Vereniging De Poelster heeft het nieuwe schaatsseizoen flitsend geopend. Een groot aantal Poelster leden zijn duidelijk op de Jaap Edenbaan te herkennen in de nieuwe kleding, die dankzij de sponsoring van London & Van Holland registeraccountants en Fysiotherapie Jeanne d’Arclaan aangeschaft konden worden.

Poelster  Amstelveen
(A.S.V. De Poelster - 2008)

Schaatsers in actie


De eerste trainingen hebben plaatsgevonden en zaterdag 8 november 2008 worden in Hoorn wedstrijden gehouden samen met HG-Wilnis. Maar er kan deze winter niet alleen op de Jaap Edenbaan geschaatst worden. In december en januari zal A.S.V. De Poelster weer samen met de winkeliersvereniging de gezellige ijsbaan op het Stadshart verzorgen. En als het eindelijk weer een keer een strenge winter wordt, zal de vereniging zorgen voor dat ouderwetse oer-Hollandse ijsgevoel op de Amstelveense Poel, met koek-en-zopie en schaatstochten.

Poelster  Amstelveen
(A.S.V. De Poelster - 2008)

De leden van de Amstelveense Schaats Vereniging De Poelster met de nieuwe kleding aan


Je kunt beter “niet over een nacht ijs gaan” en daarom biedt A.S.V. De Poelster haar leden (van 5 tot 80 jaar) op de Jaap Edenbaan in Amsterdam schaatslessen voor jeugd van 5 - 12 jaar, wedstrijdtrainingen voor jeugd (vanaf 12 jaar), senioren en veteranen en ook recreatieschaatsen.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij op diverse dagen van de week. Surf naar http://www.poelster.nl om meer informatie krijgen en direct online aan te melden voor het komende schaatsseizoen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.