Bijgewerkt: 27 mei 2024

SV. RAP wint districtfinale KNVB straatvoetbal

Nieuws -> Sport

Bron: SV. RAP
06-06-2011

De E-top van SV. Rap neemt met 2 teams deel aan het landelijke KNVB straatvoetbaltoernooi. In de voorrondes lieten ze een uitstekende indruk achter en kwalificeerden beide teams zich voor de kwart finale. Deze werd op zaterdag 4 juni 2011 in Spakenburg gehouden.

In een geweldige ambiance en met temperaturen oplopend tot soms 30 graden was het genieten. Met grote inzet, snelheid maar ook met fysieke volwassenheid  en technische hoogstandjes werden de tegenstanders helemaal zoek gespeeld en sloten beide teams de poulefase af als winnaar. Hiermee plaatsten beide teams zich voor de halve finale.

De halve finale wordt aanstaande zaterdag, 11 juni 2011, gespeeld in Amstelveen op het Stadshart. Op het plein in Stadshart Amstelveen zullen ook dan weer een aantal winnaars van de voorronden strijden om een felbegeerde plek in de finale. Deze zal worden gespeeld op de Dam in Amsterdam!

Een thuiswedstrijd dus voor jongens van Rap. We hopen dat alle familie, vriendjes en de voetballiefhebbers de teams komen aanmoedigen op een schitterende locatie. Advies aan de ondernemers op het plein: ramen dicht!!!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.