Bijgewerkt: 23 mei 2024

SV RAP C1 kampioen seizoen 2010-2011

Nieuws -> Sport

Bron: Hans Dekker
15-03-2011

Voetbalclub RAP C1 uit Amstelveen is gisteren 13 maart 2011 officieel kampioen geworden van de 1e klasse J West 1. Met slechts driekwart van de competitie gespeeld zijn de jongens van RAP C1 al niet meer in te halen door de concurrentie. Volgens insiders zijn zij daarmee de eerste in de Nederlandse jeugdvoetbal competitie die dit resultaat hebben bereikt. En dat is een unieke prestatie.

Rap Amstelveen
(Foto SV RAP - 2011)

Leden van de SV RAP C1(ZO) op het veld


Zeker wanneer we de resultaten in ogenschouw nemen. Met 15 competitiewedstrijden tot dusver hebben de jongens de maximale score behaald van 45 punten met een doelsaldo van 115 goals voor en slechts 19 goals tegen. Een ware topprestatie ! Het streven is de laatste vijf wedstrijden tevens ongeslagen te blijven en daarmee een 100% score aan het einde van het seizoen te realiseren.

RAP C1 is een van de talententeams uit de jeugdopleiding van SV RAP en bestaat uit spelers uit de regio Amsterdam, Almere en Uithoorn . SV RAP is opleidingsvereniging die tot doel heeft om talentvolle spelers gericht verder te ontwikkelen en naar het hoogste niveau te brengen. Met het kampioenschap van de C1 is het eerste succesvolle bewijs geleverd van deze visie.

Zondag 20 maart 2011 speelt SV RAP C1 om 12.00 uur thuis op het sportpark Het Loopveld tegen Roda’23, de nummer 3 in de competitie. Dit belooft weer een leuke wedstrijd te worden, die natuurlijk in het teken van het kampioenschap gevierd zal worden. Indien u interesse heeft met SV RAP kennis te maken, is dit een mooi moment deze wedstrijd bij te wonen. Of kom naar de talentendagen van sv RAP . Meer informatie vindt u op www.svrap.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.