Bijgewerkt: 23 mei 2024

SV RAP super E toernooi op 28 en 29 mei 2011

Nieuws -> Sport

Bron: Hans Dekker
24-05-2011

CAMPEONES DEL CAMPO

Op 28 en 29 mei 2011 organiseert sv RAP een fantastisch voetbaltoernooi voor voetballers in de E-categorie (2000-2001). Het is voor het eerst, dat sv RAP een jeugd-voetbaltoernooi organiseert van deze omvang . E-top teams en E- teams uit de hoofdklasse uit het hele land strijden in het komende  weekeinde om de grote wisselbeker van Campeones de Campo.

Deze eerste editie van het toernooi wordt georganiseerd door de vrijwilligers (ouders van de spelers) van de voetbalclub sv RAP. Al maanden lang wordt er hard gewerkt om het  Jeugd Toernooi georganiseerd te krijgen.

Vele zaken zijn geregeld door inzet van vele mensen. Van uitnodigen van de teams , het verzorgen van horecapunten en informatievoorziening via schermen tot aan parkeervoorzieningen, inkoop van consumpties, personele vrijwilligersbezetting, scheidsrechters enz.

Het belooft een fantastisch toernooi te worden, waarbij jonge voetbaltalenten uit het hele land met hun teams hun uiterste best zullen doen om zo hoog mogelijk te eindigen. Natuurlijk rekenen wij ook op uw komst en steun. Adres: SV Rap Aanloop 4 1183 SZ AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.