Bijgewerkt: 19 mei 2024

Runningclinic Haarlem voor Serious Request

Nieuws -> Sport

Bron: Brijder Jeugd
11-11-2014

Brijder Jeugd en Sam Blom van Run2Day Haarlem organiseren een runningclinic op zaterdag 22 november 2014 van 9:30 tot 11 uur in het Kenaupark in Haarlem. Voor 5 euro, of meer kan iedereen deelnemen, de opbrengst van de middag gaat via Serious Request en het Rode Kruis naar meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

Omdat het Glazen Huis van 3FM dit jaar in Haarlem staat, biedt Brijder Jeugd met lokale sportondernemers in Noord-Holland sportclinics aan om zo geld in te zamelen voor het goede doel. Na de start in Heemstede met clinics bodypump, XCO en spinning worden in Schagen clinics Freerunning en Hiphop aangeboden en in Haarlem deze runningclinic.

Sam Blom begeleidt de clinic en is zelf fervent hardloper en ex-triatleet. Nog steeds loopt Sam jaarlijks een, of twee marathons. Jaarlijks begeleidt hij teams op diverse locaties in voorbereiding op marathons. De runningclinic is toegankelijk voor jonge en volwassen renners, met of zonder ervaring. Iedereen is  welkom vanaf 9:30 uur in de winkel van Run2day Haarlem op de Jacobijnestraat 54-56. Als je mee doet, graag even opgeven via run2day@haarlem.nl  Betalen kan op de ochtend van de clinic in de winkel.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.