Bijgewerkt: 26 mei 2024

Rondje langs de sportclubs in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: Herbert Raat
18-03-2023

Deze week verslag nummer 2 over ons wekelijks rondje langs de sportclubs in het Amstelveen Nieuwsblad. Samen met raadsleden en het sportbedrijf bezoek ik sportclubs in onze gemeente. Zo horen we wat er echt aan de hand is en wat we kunnen doen meldt Herbert Raat (VVD) wethouder Sport op zijn weblog.

Positieve energie. De vorige raadsperiode ben ik bij de cultuur begonnen om de instellingen regelmatig te bezoeken (lees HIER). Dat leverde toen zoveel in positieve energie en informatie op dat we hiermee door gegaan zijn. De cultuursector had een paar jaar geleden een beetje een ‘eilandcultuur’. Iedereen was vooral met zichzelf bezig. Dat is nu compleet veranderend, samenwerking is daar nu de norm geworden.

Foto Amstelveen
(Bron Herbert Raat - 2023)

Rondje langs de sportclubs op pagina 14 van het Amstelveens Nieuwsblad nummer 15 maart 2023

Bijeenkomst sport en cultuur. Dit jaar hoop ik een bijeenkomst te organiseren, waar we de sport en cultuursector samenbrengen. Juist op maatschappelijk vlak vinden de beleidsterreinen sport en cultuur elkaar. Het meer gezamenlijk optrekken van beide sectoren maakt dat je van elkaar kunt leren (talentontwikkeling, werving, vrijwilligersbeleid) en het aanbod effectiever te organiseren (lees HIER meer hierover). Wordt vervolgd dus en u kunt me altijd bereiken via h.raat@amstelveen.nl Zie voor de verslagen in de krant en foto’s hierAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.