Bijgewerkt: 27 mei 2024

Rob Wever hoofdtrainer Sporting MartinuS

Nieuws -> Sport

Bron: Sporting MartinuS
09-02-2011

Rob Wever is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer/coach van Zondag 2e klasser* Sporting MartinuS. Momenteel is de 49-jarige Wever sinds vier jaar hoofdtrainer van RKDES uit Kudelstaart. Daarvoor trainde en coachte hij o.a. NFC (drie jaar), Swift (twaalf jaar) en Purmerend (drie jaar). Met regelmaat heeft hij met deze verenigingen kampioenschappen en periodetitels behaald.

Wever Amstelveen
(Foto Sporting MartinuS - 2011)

Rob Wever is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Sporting MartinuS


Rob Wever is voor het bestuur van de Amstelveense voetbalvereniging de ideale kandidaat om de huidige hoofdtrainer Jannis van der Lijcke op te volgen. Van der Lijcke is tien jaar verbonden aan Sporting MartinuS, waarvan meer dan acht jaar als hoofdtrainer en tevens meerdere jaren als Algemeen Technisch Coördinator.

Ook in het nieuwe seizoen blijft Van der Lijcke als ATC verbonden aan de vereniging op sportpark Overburg en verantwoordelijk voor de voetbaltechnische ‘Rode Draad’.

*De Zondag Tweede Klasse J is een van de twaalf zondag-tweede-klassen van de Nederlandse voetbalcompetitie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.