Bijgewerkt: 7 december 2023

Rij mee met de VVD-tram op zaterdag 15 februari 2014!

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
10-02-2014

Op zaterdag 15 februari 2014 rijdt er een heuse VVD-tram op het historische traject tussen het Oude Dorp en de Bosbaan. Alle Amstelveners zijn van harte uitgenodigd om aan boord te stappen en te genieten van de mooie rit. Wij verzamelen om 12:30 bij het stationnetje in het Oude Dorp met koffie. Rond 15:00 uur zijn wij weer terug.

De tramrit vindt plaats in het kader van de lokale campagne van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Aan boord zijn dan ook veel lokale VVD-ers. Zoals fractievoorzitter Kees Noomen en wethouder Herbert Raat. Voor en tijdens de rit gaan zij in gesprek met de Amstelveners over onze gemeente.

mancinelli Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Claudio Mancinelli, voorzitter van VVD-Amstelveen


Tijdens de rit heeft u de tijd om te genieten van al het moois, wat Amstelveen te bieden heeft. Er zijn mooie doorkijkjes naar het Amsterdamse Bos en de Amstelveense Poel. Wij stoppen onder andere bij het stationnetje in Bovenkerk, de Molenweg en de Kalfjeslaan. Ziet u ons rijden? Schroom niet en spring aan boord!

De VVD voert momenteel campagne onder het motto ‘voor Amstelveen’. Afdelingsvoorzitter Claudio Mancinelli: ‘De VVD en Amstelveen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij proberen echt midden in de stad te staan en te luisteren naar wat er onder de Amstelveners speelt. Dit gaan wij tijdens de tramrit ook doen. Wij staan echt pal voor Amstelveen’.

Klik hier voor meer informatie over de standpunten van de VVD. Klik hier voor meer informatie over de historische tram. Vragen over de tramtijden? Bel Tom Ponjee 06-13473442.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.