Bijgewerkt: 17 juni 2024

Restaurantbezoekers hebben kans op een orchidee

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Alice Adventures
23-10-2012

Aalsmeer – Vanaf vrijdag 26 oktober 2012 maken restaurantbezoekers in Aalsmeer kans om een orchidee van Alice Adventures te winnen. Kwekerij Vreeken Orchid Cultures (VOC) is producent van de Alice orchideeën. VOC wil de orchideeën in de periode van de FloraHolland Trade Fair, de internationale handelsbeurs, extra onder de aandacht brengen.

Phalaenopsis Amstelveen
(Foto Alice Adventures - 2012)

Phalaenopsis orchideeën van Alice Adventures met kleurrijke labels. Phalaenopsis is een geslacht van ongeveer 60 soorten orchideeën (Orchidaceae)


De orchideeën van Alice staan in de restaurants op tafel, of op de bar en zijn herkenbaar aan de kleurrijke labels. De deelnemende restaurants zijn: Westeinder Paviljoen, De Carnivoor, De Jonge Heertjes, Het Wapen van Aalsmeer, Centennial, Pasta Vino en Welkom Thuis.

Restaurantbezoekers die een orchidee van Alice Adventures zien, kunnen tot en met zondag 11 november 2012 kans maken op een eigen exemplaar. Dit doen zij door in het restaurant een foto van de Alice Adventures orchidee te maken en deze naar Alice te sturen onder vermelding van de restaurantnaam. Dit kan via twitter: www.twitter.com/alice_orchids ,of via mail: info@alice-adventures.com . Meer informatie is te vinden op www.alice-adventures.com . Onder de inzendingen worden vijf mooie orchideeën verloot.

Kwekerij VOC

Kwekerij VOC uit Aalsmeer brengt bijzondere Phalaenopsis orchideeën op de markt onder het label Alice Adventures. Met de website wordt de consument meegenomen in de wereld van Alice. Zij beleeft allerlei avonturen tijdens haar zoektocht naar nieuwe, bijzondere soorten in Taiwan.

Via de website en social media als Twitter en Facebook houdt Alice de consument ook op de hoogte van verzorgingstips, leuke weetjes, nieuwtjes en biedt ze inspiratie. De orchideeën van Alice Adventures zijn regelmatig te zien in het tv-programma Robs grote tuinverbouwing.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.