Bijgewerkt: 18 augustus 2022

Qeaux Qeaux Joans komt naar P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
23-01-2013

Ze werd vooral bekend van haar brutale sprong op het podium bij Seasick Steve. Maar zoals Matthijs van Nieuwkerk al zei voor haar optreden in De Wereld Draait Door: dat verhaal is ze allang ontgroeid. Qeaux Qeaux Joans staat in de startblokken om Nederland te veroveren en niemand houdt haar tegen. Op 7 februari 2013 doet de nieuwe Nederlandse hype P60 aan.

Qeuax Amstelveen
(Bron P60 - 2013)

Qeaux Qeaux Joans (spreek uit Co Co) alternatieve Rhythm & Blues componiste en zangeres


Vorig jaar kwam haar goed ontvangen album No Man’s Land uit. Daarvoor was Qeaux Qeaux Joans vooral bekend van optredens met Seasick Steve, Beth Hart en Keith Caputo. Na haar visitekaartje achter te hebben gelaten op Noorderslag, interviews te hebben gegeven in tientallen bladen en nadat haar album afgelopen week de nr. 1 positie bereikte in de iTunes chart kunnen we er niet meer omheen: Qeaux Qeaux is hot! Dit ontging ook de redactie van De Wereld Draait Door niet en ze werd gevraagd voor een optreden. Dat optreden op 22 januari gaf meteen ook het startsein voor de tour.

Op donderdag 7 februari 2013 doet de reizende ster Poppodium P60 aan. Wie nog niet overtuigd is door alle heisa doet er verstandig aan om zelf te komen kijken in deze intieme setting nu het nog kan. Want zoals nu.nl, die haar album 4 van de 5 sterren geeft, al schrijft: deze dame is onderweg naar de top.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.