Bijgewerkt: 19 mei 2024

PvdA-Amstelveen wil met jongeren gedachten wisselen

Nieuws -> Politiek

Bron: PvdA-Amstelveen
27-09-2010

Komende donderdag 30 september 2010 organiseert de gemeente Amstelveen weer een bijeenkomst in het raadhuis 'Praat met de raad'. De PvdA fractie roept de Amstelveense jeugd op, deze bijeenkomst bij te wonen.

Op het gemeentehuis kan er vanaf 20.00 uur tot ongeveer 21.30 met raadsleden worden gesproken. De thema’s die aan de orde komen zijn: onderwijs en werk, participatie en inspraak, overlast en veiligheid, vrije tijd en grenzen en gedrag.

Op dit moment wordt er over deze onderwerpen besluiten genomen door het zittende college. Onderwerpen die de jeugd van Amstelveen direct aangaan. De Partij van de Arbeid vindt het dan ook van belang, dat we op deze avond met de jongeren kunnen praten in plaats van over de jongeren in Amstelveen.

Als jijzelf een menig of ideeën hebt hoe we in Amstelveen met jongeren om moeten gaan, kom dan met ons praten. De fractie van de Partij van de Arbeid is er op deze avond met name voor de jongeren uit Amstelveen van gedachten te wisselen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.