Bijgewerkt: 5 december 2022

Proza van nu in Amstelland

Nieuws -> Cultuur

Bron: Libris Venstra
22-02-2013

In het kader van de Boekenweek 2013 zetten Boekhandel Libris Venstra en Amstelland Bibliotheken 4 schrijvers van nu in het spotlicht. Vier auteurs, één interviewer. Proza van Nu!

Vier auteurs die allemaal een groter publiek verdienen. Of eerder nog; een veel groter publiek verdient deze vier auteurs! In samenwerking met Amstelland Bibliotheken organiseert Libris Venstra op dinsdag 19 maart 2013 een evenement om trots op te zijn met de auteurs Shira Keller (M.), Henk Rijks (Incognito), Alex Boogers (Alle dingen zijn schitterend) en Murat Isik (Verloren grond).

proza Amstelveen
(Bron Libris Venstra - 2013)

In het kader van de Boekenweek 2013 zetten Boekhandel Libris Venstra en Amstelland Bibliotheken 4 schrijvers van nu in het spotlicht


De één winnaar van de Gouden Uil, de tweede genomineerd voor de Academica Literatuurprijs, de ander wordt vergeleken met auteurs als Koch en Hornby, en de vierde wordt wel het beste bewaarde literaire geheim van Nederland genoemd. Kortom 4 zeer interessante en spannende auteurs van nu, 4 mensen met mooie verhalen.

Interviewer Maarten Dessing zorgt voor een boeiend gesprek en zal het eerste kwartier met twee van hen het gesprek voeren gevolgd door een kwartier met de andere twee. Daarna volgt een gesprek met alle auteurs en aansluitend mag het publiek vragen stellen. Daarna is er de mogelijkheid om boeken van de auteurs aan te schaffen. Klik hier om direct te reserveren. Lees meer: Proza Nu 2013Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.