Bijgewerkt: 26 mei 2024

Programma en wegafsluitingen tijdens Ride for the Roses 2015

Nieuws -> Sport

Bron: Ride for the Roses
03-08-2015

Op zondag 6 september 2015 vindt de 18e editie van de Ride for the Roses plaats. Bij dit bijzondere wielerevenement stappen jong en oud, getraind en ongetraind, op de fiets om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen kiezen uit toertochten van 25 en 50 kilometer of de cycletour van 100 kilometer.

Schrijf je in! Bent u nog niet ingeschreven voor dit bijzondere fietsevenement? Regel dat dan nog snel op de website www.ridefortheroses.nl . Iedereen die zich voor 13 augustus 2015 inschrijft, krijgt alle deelnamebescheiden (deelnemersboekje, rugnummer en polsbandje) thuis gestuurd. Schrijf je na 13 augustus in? Dat kan ook, maar dan dien je alle spullen voor aanvang van de tocht op 6 september bij FloraHolland bij de informatiestand op te halen.

Route en afsluitingen

Start en finish zijn bij FloraHolland in Aalsmeer, maar de tochten gaan langs de prachtigste plekjes in onze regio. Zo gaat de tocht onder meer langs de mooie Westeinder Plassen. De toertochten gaan over gewone fietspaden. De 100 kilometer route wordt in een peloton gefietst over openbare wegen. Deze tocht loopt van Aalsmeer naar Haarlemmermeer, Haarlem, Haarlemmerliede, Amsterdam, Amstelveen en Uithoorn en dan weer terug naar Aalsmeer.

Foto Amstelveen
(Bron Ride 4 the Roses - 2015)

Het programma op 6 september 2015


Dit betekent, dat de wegen waar het peloton overheen komt drie kwartier tot een uur zijn afgesloten voor alle verkeer en het openbaar vervoer. Afsluitingen en omleidingen worden aangegeven met gele borden. Verder zijn er verkeersregelaars om het verkeer om te leiden. Als het peloton voorbij is, worden wegen zo snel mogelijk weer opengesteld voor het verkeer. Hulpdiensten hebben wel toegang tot de afgezette gebieden. Kijk voor meer informatie over afsluitingen en omleidingen op de website van de gemeente. En informatie over busverbindingen is te vinden op: www.connexxion.nl

Ride-fietsen kleuren Aalsmeer rood

Het kan niemand ontgaan zijn in Aalsmeer en Kudelstaart. Op verschillende plaatsen kom je rode Ride for the Roses-fietsen tegen. Verschillende plekken worden opgefleurd met deze vrolijke fietsen om aandacht te vragen voor de Ride. De gemeentewerf heeft ze ter beschikking gesteld en Autoschade Pijnaker maakte ze mooi rood. Je komt de fietsen onder andere tegen bij het Surfeiland, het gemeentehuis, Fort Kudelstaart, het winkelcentrum in Kudelstaart, het Poldermeesterplein, The Beach, de Uiterweg en bij FloraHolland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.