Bijgewerkt: 26 september 2022

Problemen bij de afvalinzameling in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
21-12-2010

Door het winterweer ondervindt de afvalinzameling problemen. Omdat er in deze wintermaanden meestal weinig gft afval wordt aangeboden, is er voor gekozen om de inzameling van restafval voorrang te geven.

Achterstallige restinzameling van de afgelopen dagen wordt zo veel mogelijk alsnog opgehaald. Gft-afval komt weer aan bod op de volgende datum van de inzamelingkalender voor afval (over 2 weken).

Zijlader Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Een vuilniswagen met een zijlader in actie


Inzamelingkalender voor afval:

Route 13

- Nes aan de Amstel, Legmeerdijk, van Hattumweg, Bovenkerkerweg, Noorddammerweg, Meerlandenweg

Tevens zijn er van de maandagroutes ook straten blijven staan. Deze worden vandaag en morgen ingezameld. Het gaat hierbij om de volgende delen van Amstelveen:

Route 1

Omgeving Laanhorn, Margriete van Clevelaan, Catharina van Clevelaan, Graaf Willemlaan, Gijsbrecht van Amstellaan, Texelstraat.

Route 2

Amsterdamseweg (even zijde), Emmakade, Gouden hoek.

Route 3

Wijk omgeven door: Keizer Karelweg, Laan Walcheren, Rembrandtweg, Saskia van Uylenburg, Olympiadelaan, Straat van Messina, Lucas van Leydenweg, Graaf Aelbrechtlaan. Deze wordt op woensdag 23 december 2010 ingezameld.

Ook wordt er vandaag 1 complete route doorgeschoven naar morgen, woensdag 23 december 2010. Dit is route 4 en is de wijk, waarin het Zuidelijk deel van Kostverloren en heel Bankras in zit.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.