Bijgewerkt: 20 juli 2024

ProLogis verlengt huurovereenkomst WTC Schiphol Airport

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
03-12-2009

ProLogis heeft haar huurovereenkomst met het World Trade Center Schiphol Airport verlengd. Het gaat om circa 2.000 m² verhuurbare kantoorruimte. Het Europese hoofdkantoor van ProLogis in het WTC huisvest circa 100 werknemers.

"WTC Schiphol Airport is een fantastische locatie voor ons Europese hoofdkantoor", aldus Philip Dunne, president en COO van ProLogis Europe. "De voorzieningen zijn van hoge kwaliteit. De verlenging van de overeenkomst is een goed moment om ook onze werkomgeving te verbeteren.

De nieuwe inrichting heeft een goede balans tussen kantoren en open ruimte, dat zorgt voor betere communicatie en samenwerking tussen onze multidisciplinaire teams. We beschikken hier over een representatieve, moderne kantoorruimte die ruimte biedt voor toekomstige groei. We zijn dan ook blij dat we onze huurovereenkomst hebben kunnen verlengen."

"ProLogis en het WTC Schiphol Airport zijn al sinds 2005 een uitstekende match", benadrukt André van den Berg, directeur van Schiphol Real Estate. "Het WTC is juist bedoeld met veel internationale activiteiten en medewerkers, opererend in een 24-uurs economie."

WTC Schiphol Airport

Het WTC Schiphol Airport is een ontwikkeling en belegging van Schiphol Real Estate en ING Investment Management. Het WTC biedt diverse faciliteiten zoals het WTC Business Center met vergaderruimten, restaurant, coffee corner, LAN hot spots, een bankvestiging en reisbureaus. Het WTC Schiphol Airport heeft een directe verbinding met de terminal en Schiphol Plaza, het centrale plein van Schiphol met winkels en het NS treinstation. Door de centrale ligging is het kantorencomplex aantrekkelijk voor bedrijven met een internationaal werkveld en is het een van de meest exclusieve kantoorgebouwen in Nederland.

Prologis

ProLogis is een toonaangevende internationale leverancier van distributiecentra, met meer dan 44 miljoen vierkante meter in industriële ruimte in markten verspreid over Noord-Amerika, Europa en Azië. ProLogis verhuurt distributiecentra aan fabrikanten, retailers, transportbedrijven, 3PL-logistieke dienstverleners en andere bedrijven met grootschalige distributiebehoeften. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Denver, Colorado USA. ProLogis is een FORTUNE 500 bedrijf en lid van de S&P 500.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.