Bijgewerkt: 19 mei 2024

Prijsuitreiking Veteranen Tennisinitiatief

Nieuws -> Sport

Bron: John de Die
12-07-2010

Afgelopen vrijdag 9 juli 2010 heeft, tijdens de prijsuitreiking van het DVH Veteranentoernooi, de prijsuitreiking plaatsgevonden van de eerste editie van het '3-op-een-rij' Veteranen Tennisinitiatief.

tennis Amstelveen
(Foto John de Die - 2010)

Op een druk en gezellig terras werden de drie winnaars van de extra prijzen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet door de Nederlandse Leeuw


De door vier tennisverenigingen (LTC Amstelland, TC de Meerlanden, TC Uithoorn en TC De Vliegende Hollander) georganiseerde veteranen tennistoernooien werden gedurende drie achtereenvolgende weken gespeeld.

Het gezamenlijke doel was, om zoveel mogelijk jonge ouderen of oudere jongeren in de regio te enthousiasmeren voor de tennissport en voor het spelen van toernooien. Gezelligheid en sportieve strijd stonden voorop met voor elk toernooi een eigen sfeer. Als Veteranen Toernooitopper 2010 werd gekozen Gerard Hogenhout van LTC Amstelland.

www.openstartbaantoernooi.nl www.tcuithoorn.nl www.dvh-tennis.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.